Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726434993

Liga 726434993 Información oficial sobre el partido 726434993 en Hattrick

27.04.2024 11:30:00

Dial Square Žarnovica HFC Alineación oficial del equipo 'Dial Square Žarnovica HFC' en el partido 2 - 3 CF Líšeň Alineación oficial del equipo 'CF Líšeň' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dial Square Žarnovica HFC Alineación oficial del equipo 'Dial Square Žarnovica HFC' en el partido 2 - 0 CF Líšeň Alineación oficial del equipo 'CF Líšeň' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dial Square Žarnovica HFC

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Arsenal va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Toni Gundermann, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Diego Salviati va donar a Arsenal un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a Arsenal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Randy Lai, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): En Thierry Overberg va fer una ràpida incursió al minut 39, però en Petr Mikula no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yari de la Croix va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Arsenal per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 55, quan Toni Gundermann va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Salviati va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Arnošt Mácha va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 el Arsenal va posar setge sobre la defensa central visitant però en Bálint Jováki no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Oskar Venc de Arsenal va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bálint Jováki de Arsenal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yari de la Croix es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CF Líšeň

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Líšeň eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 28, Karel Čermák va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 51. L'anotador per Líšeň va ser Niels Birzle, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 82, en Vladimír Duroň la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Karel Čermák que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.