Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726418467

Liga 726418467 Información oficial sobre el partido 726418467 en Hattrick

20.04.2024 11:45:00

FSG Alineación oficial del equipo 'FSG' en el partido 1 - 0 FK Inokentijs Mārpls Alineación oficial del equipo 'FK Inokentijs Mārpls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FSG Alineación oficial del equipo 'FSG' en el partido 1 - 1 FK Inokentijs Mārpls Alineación oficial del equipo 'FK Inokentijs Mārpls' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FSG

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): FSG va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Émeric Alexis, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marcel Fiesmann que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Nicola Apicella arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El FSG va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Sungman Geun va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Sungman Geun es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Nicola Apicella de FSG va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FK Inokentijs Mārpls

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Hieronymus Kirchschläger no va ser aprofitada per en Dan Leşeanu que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Hieronymus Kirchschläger va xutar magistralment una falta al minut 33 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.