Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726418412

Liga 726418412 Información oficial sobre el partido 726418412 en Hattrick

20.04.2024 11:45:00

Urson Alineación oficial del equipo 'Urson' en el partido 2 - 3 UFK ForeverS Alineación oficial del equipo 'UFK ForeverS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Urson Alineación oficial del equipo 'Urson' en el partido 5 - 1 UFK ForeverS Alineación oficial del equipo 'UFK ForeverS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Urson

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, Siedo Schuiteman va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Després de 62 minuts de partit, Ervin Ábelovszki igualava per Urson en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fernando Aguilera va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Ervin Ábelovszki aquest no va estar a l'altura.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Aart Stroetinga de Urson va intentar batre la porteria rival al minut 42 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Urson Fernando Aguilera quasi va assolir l'empat al minut 43 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Urson va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Carl Rösner la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Aart Stroetinga hauria d'haver estat gol al minut 49 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Urson va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carl Rösner en un 1 contra 1 amb el porter Valcir Farofa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Dorin Calancea va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Siedo Schuiteman de Urson amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

UFK ForeverS

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Fernando Díaz de Garato va posar els visitants ForeverS per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): ForeverS va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 39, quan Tommaso Macrini, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): ForeverS va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 72. Fernando Díaz de Garato va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Aymeric Gallet, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ForeverS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.