Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726416351

Liga 726416351 Información oficial sobre el partido 726416351 en Hattrick

11.05.2024 11:45:00

FK Druvas Spartaks Alineación oficial del equipo 'FK Druvas Spartaks' en el partido 1 - 9 JurBer Alineación oficial del equipo 'JurBer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK Druvas Spartaks Alineación oficial del equipo 'FK Druvas Spartaks' en el partido 0 - 3 JurBer Alineación oficial del equipo 'JurBer' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Druvas Spartaks

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Alan Therkildsen va acabar en una passada genial cap al jugador de Spartaks Aldo Carella, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Xavi Hereu va superar els defenses rivals per velocitat al minut 31 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Enrico Lanza, el jugador de Spartaks va ser expulsat al minut 38.

JurBer

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, Adri Capmany va pentinar un córner cap al segon pal que Alberto Federico Krustovzky va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Félix Enrique va anar directament als peus de Fernando Rodríguez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nazim Hamdani, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Turhan Emek va augmentar l'avantatge de JB a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tomasz Ibrom de JB l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 34 de partit.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al 37 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a JB augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fedor Shalagin es rifés el porter i marqués el 1 - 6.
  • 137 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Félix Enrique va anar a parar al cap de Alberto Federico Krustovzky que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a JB el 1 - 7.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, JB va augmentar el seu avantatge a 1 - 8, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alberto Federico Krustovzky, amb un xut sec des de la dreta.
  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): Al 79 minuts, El JB va fer el 1-9. En Fedor Shalagin va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de JB la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Turhan Emek va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 284 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Turhan Emek de JB al minut 79 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomasz Ibrom de JB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.