Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726415286

Liga 726415286 Información oficial sobre el partido 726415286 en Hattrick

11.05.2024 11:45:00

FC-Baltie Vilki Alineación oficial del equipo 'FC-Baltie Vilki' en el partido 3 - 2 a/p MPL Alineación oficial del equipo 'a/p MPL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC-Baltie Vilki Alineación oficial del equipo 'FC-Baltie Vilki' en el partido 2 - 0 a/p MPL Alineación oficial del equipo 'a/p MPL' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC-Baltie Vilki

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): FC-Baltie va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Jos Langeraert va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FC-Baltie va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Didier Lobbezoo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Chris Duncombe sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Carl-Oskar Dubois que, efectivament, va fer pujar el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): FC-Baltie va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carl-Oskar Dubois va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pēteris Pāvuls Neimanis.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Andress Krūmiņš, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Jos Langeraert gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pēteris Pāvuls Neimanis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): Al minut 53, Chris Duncombe gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Andress Krūmiņš una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Pēteris Pāvuls Neimanis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miguel Ángel Navarro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

a/p MPL

Goles Goles

  • 186 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del a/p. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Feliciano Lillo va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Ergali Tapishev va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 2, tothom va saber perquè en Julius Gondosch era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de a/p va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Orests Domburgs, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Zenon Kupa va fer una estirada espectacular al minut 78, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en José Henrique Torres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Julius Gondosch de a/p va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.