Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726396456

Liga 726396456 Información oficial sobre el partido 726396456 en Hattrick

27.04.2024 11:15:00

Varese JK Alineación oficial del equipo 'Varese JK' en el partido 2 - 2 leonhardsen Alineación oficial del equipo 'leonhardsen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Varese JK Alineación oficial del equipo 'Varese JK' en el partido 1 - 1 leonhardsen Alineación oficial del equipo 'leonhardsen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,0 % 30,5 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Varese JK

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Varese va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Karl Bryne va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ludwik Walaszek, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Varese.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Varese van sortir al contraatac al minut 90, però Paul Lennon va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

leonhardsen

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Miguel Toyo va acabar en una passada genial cap al jugador de leonie Ants 'Stark' Mets, que va marcar el 2 - 1.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 71 minuts Ants 'Stark' Mets va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 24 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Tomasz Kosecki va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 206 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 32, tothom va saber perquè en Olivér Mezős era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gustavo Adolfo Molina estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Olivér Mezős, als 75 minuts, va fallar per ben poc.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Tomasz Kosecki va deixar a Ludwik Walaszek assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Ants 'Stark' Mets quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): El leonie va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 89 amb un llançament de falta perillós. En Olivér Mezős però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José-Alex M'Bone de leonie es va guanyar la targeta groga merescudament.