Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726396448

Liga 726396448 Información oficial sobre el partido 726396448 en Hattrick

20.04.2024 11:15:00

Adventure FC Alineación oficial del equipo 'Adventure FC' en el partido 4 - 3 Hiinalinn Alineación oficial del equipo 'Hiinalinn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Adventure FC Alineación oficial del equipo 'Adventure FC' en el partido 4 - 2 Hiinalinn Alineación oficial del equipo 'Hiinalinn' en el partido
Tiene un resultado normal 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,1 % 15,7 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adventure FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Adventure contenien la respiració mentre en Kirill Minullin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Adventure pel centre va donar un gran resultat: el gol de Josimar Arara va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Adventure equilibrava la balança al minut 86. En Kirill Minullin, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Jeppe Holstikko va donar a Adventure un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jacek Szczerba va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Hugo Elorriaga, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jacek Szczerba va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Başkan Arıman va estar a punt d'empatar per a Adventure quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Rubens Barboni va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Bustos de Adventure amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hiinalinn

Goles Goles

  • 152 Minuto 15 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Rene Ko de Hiinalinn després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Hiinalinn va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Dirk-Jan Poetermans, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.
  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): El jugador de Hiinalinn Pietro Trovò va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 54 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Hiinalinn va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Lucien Dändliker s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 87 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dirk-Jan Poetermans va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.