Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726396064

Liga 726396064 Información oficial sobre el partido 726396064 en Hattrick

27.04.2024 11:15:00

Vennad Rüütlid Alineación oficial del equipo 'Vennad Rüütlid' en el partido 7 - 2 pantalone Alineación oficial del equipo 'pantalone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Vennad Rüütlid Alineación oficial del equipo 'Vennad Rüütlid' en el partido 8 - 0 pantalone Alineación oficial del equipo 'pantalone' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vennad Rüütlid

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Rüütlid va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Maario Haav va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Rüütlid va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vladilen Mokhnachev des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rüütlid va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marcos Fernández Muras progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Rein Post va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Franklin Hajimahdi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Rüütlid.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rüütlid pel centre va donar un gran resultat: el gol de Heiko Vihtla va posar el 6 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Maario Haav va aprofitar per marcar el 7 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Rüütlid ho intentava per la dreta per mitjà de Božidar Rameša, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Franklin Hajimahdi de Rüütlid va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfred Kirspuu de Rüütlid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dino Pizza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

pantalone

Goles Goles

  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 1 quan Ago Indrekson va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 76 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 79 minuts quan Wael Abdulhadi Al-Yaaruby va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 5 - 2 per a pantalone.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Anatoliy Matus va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Konrad Smolak.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Liborio Calise de pantalone es va guanyar la targeta groga merescudament.