Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726389745

Liga 726389745 Información oficial sobre el partido 726389745 en Hattrick

11.05.2024 11:00:00

LOTOPHAGOI Alineación oficial del equipo 'LOTOPHAGOI' en el partido 5 - 3 KranidiFC Alineación oficial del equipo 'KranidiFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
LOTOPHAGOI Alineación oficial del equipo 'LOTOPHAGOI' en el partido 8 - 0 KranidiFC Alineación oficial del equipo 'KranidiFC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOTOPHAGOI

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): LOTOPHAGOI va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Yorick Terclaevers va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): En Kor Verheecke de LOTOPHAGOI va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 110 Minuto 80 (Gol de falta): LOTOPHAGOI equilibrava els comptes al minut 80 quan en Domenico Sauders va transformar una falta en el 3 a 3.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): LOTOPHAGOI s'avançava al marcador al minut 81, després d'un rebot que va caçar en Edward Mancienne per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LOTOPHAGOI pel centre va donar un gran resultat: el gol de Edward Mancienne va posar el 5 - 3 al marcador.

KranidiFC

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Markos Grekakis va treure un córner llarg cap al segon pal que en Andreas Farmakis, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Markos Grekakis marqués l'empat. Al minut 29 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip KranidiFC va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Achilleas Fintanidis va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Achilleas Fintanidis.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michalis Spiridon de KranidiFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.