Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726387217

Liga 726387217 Información oficial sobre el partido 726387217 en Hattrick

27.04.2024 11:00:00

Oti na nai is back Alineación oficial del equipo 'Oti na nai is back' en el partido 0 - 3 Themistoklis Egaleo Alineación oficial del equipo 'Themistoklis Egaleo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Oti na nai is back Alineación oficial del equipo 'Oti na nai is back' en el partido 0 - 8 Themistoklis Egaleo Alineación oficial del equipo 'Themistoklis Egaleo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oti na nai is back

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Yiorgos Soulios va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Panos Kammenos de back va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Panos Kammenos se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Themistoklis Egaleo

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Themistoklis agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Kostas Selofanopoulos amb mestria.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Themistoklis per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 70. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Amiran Jabua. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a Themistoklis l'avantatge per 0 - 3. Kostas Selofanopoulos en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 31 per Amiran Jabua va anar a parar a la creueta.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Themistoklis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Klemens Kurz va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 284 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Amiran Jabua de Themistoklis va fallar un penal al minut 87. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): Alcide Cretella va marxar per velocitat al minut 89 i va fer una passada de la mort a Marco Fiore, però aquest va fallar.