Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726380440

Liga 726380440 Información oficial sobre el partido 726380440 en Hattrick

27.04.2024 11:00:00

KLADEYTHRIA Alineación oficial del equipo 'KLADEYTHRIA' en el partido 4 - 1 Carnival Alineación oficial del equipo 'Carnival' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KLADEYTHRIA Alineación oficial del equipo 'KLADEYTHRIA' en el partido 3 - 1 Carnival Alineación oficial del equipo 'Carnival' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KLADEYTHRIA

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hartvig Hvas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del KLADEYTHRI se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Christos Ordóñez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a KLADEYTHRI.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Tomi Jääskeläinen de KLADEYTHRI va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de KLADEYTHRI. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Tomi Jääskeläinen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Christos Ordóñez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Memoli Eren una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Viktor Vilacký va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Memoli Eren de KLADEYTHRI va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Jaroslav Zezula es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Jaroslav Zezula de KLADEYTHRI gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Carnival

Goles Goles

  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Carnival van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 80 quan Aiolos Tsirigkakis sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): Yiannis Gasparis va marxar per velocitat al minut 17 i va fer una passada de la mort a Ioannis Kontodachtilos, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Carnival van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Nikolakis Karampelopoulos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Nick Mantas va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.