Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726377365

Liga 726377365 Información oficial sobre el partido 726377365 en Hattrick

04.05.2024 11:00:00

Princesa do Solimoes Alineación oficial del equipo 'Princesa do Solimoes' en el partido 7 - 0 Ambelikos United Alineación oficial del equipo 'Ambelikos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Princesa do Solimoes Alineación oficial del equipo 'Princesa do Solimoes' en el partido 9 - 0 Ambelikos United Alineación oficial del equipo 'Ambelikos United' en el partido
Tiene mala suerte 8.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Princesa do Solimoes

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Solimoes, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Garifallos Tsontas per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Solimoes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Maximiliano Costemalle va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Solimoes va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Samuel Modrinić, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Stefan Bergstad que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Solimoes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stefan Bergstad progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Solimoes va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Garifallos Tsontas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 106 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Solimoes sempre confia amb les genialitats d'en Garifallos Tsontas; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 6 - 0.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del Solimoes va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Maximiliano Costemalle, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Notis Gkarametsos de Solimoes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Maximiliano Costemalle va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Stefan Bergstad gairebé va marcar per a Solimoes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Ambelikos United

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Ambelikos sortien al contraatac. La falta llançada per Tibério Freitas va sortir força alta sense massa perill.