Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726304558

Liga 726304558 Información oficial sobre el partido 726304558 en Hattrick

27.04.2024 10:30:00

Hakometz FC Alineación oficial del equipo 'Hakometz FC' en el partido 1 - 3 F.C Gollaso Alineación oficial del equipo 'F.C Gollaso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hakometz FC Alineación oficial del equipo 'Hakometz FC' en el partido 0 - 1 F.C Gollaso Alineación oficial del equipo 'F.C Gollaso' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hakometz FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Izhar Ben-Harush estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ram Kfir va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 89. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Lavi Timor la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

F.C Gollaso

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Krzysztof Siekierka que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Kamil Boruta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 72 pels visitants. En Charlie Bobin va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fabian Maglock després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lotem Suliman va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Kamil Boruta quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lotem Suliman, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Ronald Gavel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 55, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lotem Suliman va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gollaso va anar a parar a la dreta de l'atac on en Krzysztof Siekierka, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.