Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726296726

Liga 726296726 Información oficial sobre el partido 726296726 en Hattrick

11.05.2024 10:30:00

Maccabi eliko Alineación oficial del equipo 'Maccabi eliko' en el partido 4 - 0 GERDA BEER Alineación oficial del equipo 'GERDA BEER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Maccabi eliko Alineación oficial del equipo 'Maccabi eliko' en el partido 5 - 0 GERDA BEER Alineación oficial del equipo 'GERDA BEER' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi eliko

Goles Goles

  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Ahmed Adel va donar a Maccabi un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 130 Minuto 59 (Gol de falta): Al minut 59 en Ahmed Adel va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Miguel Pellón de Maccabi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Maccabi. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Miguel Pellón xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Samuel Peláez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maccabi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Yehonatan Leibo del Maccabi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Maccabi a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Samuel Peláez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Lukas Schmidmeir de Maccabi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

GERDA BEER

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): GERDA van sortir al contraatac al minut 62, però Nuno Afonso va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Max Boisen de GERDA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.