Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726292415

Liga 726292415 Información oficial sobre el partido 726292415 en Hattrick

11.05.2024 10:30:00

afcng Alineación oficial del equipo 'afcng' en el partido 3 - 2 Hapoel La Boca Alineación oficial del equipo 'Hapoel La Boca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
afcng Alineación oficial del equipo 'afcng' en el partido 5 - 1 Hapoel La Boca Alineación oficial del equipo 'Hapoel La Boca' en el partido
Tiene mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

afcng

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Demmu Faridi va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Vasil Madzharov de afcng es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Anđelko Zdjeličan va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Moni Daabul va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de afcng a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Demmu Faridi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mållgan Ledin de afcng va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Hapoel La Boca

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, Hapoel es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gideon Skandrani es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 150 Minuto 75 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Lipaz Engler de Hapoel va reduir diferències a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Idor Hauserman va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Vasil Madzharov. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Erel Ben-Tzur va fer al minut 44 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Peled Erdinast, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lo Sellers de Hapoel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.