Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726285860

Liga 726285860 Información oficial sobre el partido 726285860 en Hattrick

11.05.2024 10:30:00

FC BNEY YEUDA Alineación oficial del equipo 'FC BNEY YEUDA' en el partido 4 - 7 Nahum FC Alineación oficial del equipo 'Nahum FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC BNEY YEUDA Alineación oficial del equipo 'FC BNEY YEUDA' en el partido 4 - 4 Nahum FC Alineación oficial del equipo 'Nahum FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,1 % 32,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC BNEY YEUDA

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): YEUDA prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Afek Noam va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Dvir Sachartov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. YEUDA es posava per davant!
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan YEUDA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ted Pastore des de dins de l'àrea.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Dudu Kariti va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 77 de joc. Lidor Daniel es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 6. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Dvir Sachartov, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Lidor Daniel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan Omri Wainer des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ted Pastore s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dudu Kariti de YEUDA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nahum FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador visitant Sergio Fioletti va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 34 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats de Nahum van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Fane Aparaschivei va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Alisher Rustamov, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 51.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Passats 55 minuts de partit, Nahum es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Sergio Fioletti es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Ghenadie Istru de Nahum va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Filip Hatibović va augmentar l'avantatge de Nahum a 3 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El Nahum era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Augusto Bermúdes va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 7 pujava al marcador.