Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726285856

Liga 726285856 Información oficial sobre el partido 726285856 en Hattrick

04.05.2024 10:30:00

Nahum FC Alineación oficial del equipo 'Nahum FC' en el partido 4 - 5 Giant Secrets Alineación oficial del equipo 'Giant Secrets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Nahum FC Alineación oficial del equipo 'Nahum FC' en el partido 9 - 2 Giant Secrets Alineación oficial del equipo 'Giant Secrets' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nahum FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Gerardo Varela, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Nahum es posava per davant!
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Nahum va augmentar la diferència quan Amir Lutati no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alisher Rustamov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Nahum.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Nahum aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Filip Hatibović va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Giant Secrets

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Secrets seguien lluitant fins al final. Al minut 42, fruit d'aquests esforços, Nisso Zimmermann va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del Secrets va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Younis Riyad, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Niran Chechik va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): En Yonah Netanyahu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 78 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): Secrets agafava avantatge al minut 84 de joc en marcar el 4 - 5 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Younis Riyad amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 38, quan un error defensiu va deixar Yonah Netanyahu completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Yonah Netanyahu va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Gad Indibo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Igor Rokunov de Secrets va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Niran Chechik que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Yonah Netanyahu va encarar al porter al 59, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paul Rebai de Secrets es va guanyar la targeta groga merescudament.