Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726285841

Liga 726285841 Información oficial sobre el partido 726285841 en Hattrick

06.04.2024 10:30:00

the red hapoel jfc Alineación oficial del equipo 'the red hapoel jfc' en el partido 2 - 1 Nano Pi Alineación oficial del equipo 'Nano Pi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
the red hapoel jfc Alineación oficial del equipo 'the red hapoel jfc' en el partido 7 - 0 Nano Pi Alineación oficial del equipo 'Nano Pi' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the red hapoel jfc

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a hapoel JFC va ser Brendon Struthers.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): hapoel JFC va obtenir un penal al minut 29, que va llançar a la perfecció Yakov Belokhvostikov. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Stéphane Prudhomme de hapoel JFC no va ser gol per ben poc.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Brendon Struthers va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Yakov Belokhvostikov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eliyahu Poliakov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 59 podia haver acabat en gol, però Eliyahu Poliakov va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 234 Minuto 68 (Ocasión de penalti): Al minut 68 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Yakov Belokhvostikov, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Antonio Manias. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Nano Pi

Goles Goles

  • 150 Minuto 74 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Nano sembla que dona bons resultats perquè al minut 74, Abou El Ela El Banna va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Abdelkhaliq Bakhite va marxar per velocitat al minut 12 i va fer una passada de la mort a Asaf Broder, però aquest va fallar.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 58 en Abou El Ela El Banna ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Abdelkhaliq Bakhite el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pierric Rouffet de Nano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.