Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726282277

Liga 726282277 Información oficial sobre el partido 726282277 en Hattrick

11.05.2024 10:30:00

animal crackers Alineación oficial del equipo 'animal crackers' en el partido 2 - 0 Visokers Blues Alineación oficial del equipo 'Visokers Blues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
animal crackers Alineación oficial del equipo 'animal crackers' en el partido 1 - 1 Visokers Blues Alineación oficial del equipo 'Visokers Blues' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,7 % 61,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

animal crackers

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, el crackers va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Benjamin Rausch, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de crackers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tillmann Grohmann progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Aureliano Menéndez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Aureliano Menéndez del crackers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de crackers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Laurynas Saukus, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tillmann Grohmann per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mor Pshechatsky va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Visokers Blues

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 72 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Bernardino Cardante va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Doğa Sarı de Visokers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.