Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726266821

Liga 726266821 Información oficial sobre el partido 726266821 en Hattrick

11.05.2024 10:00:00

Dinamo Alunis Alineación oficial del equipo 'Dinamo Alunis' en el partido 3 - 3 Profosionisti Alineación oficial del equipo 'Profosionisti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Dinamo Alunis Alineación oficial del equipo 'Dinamo Alunis' en el partido 6 - 1 Profosionisti Alineación oficial del equipo 'Profosionisti' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Alunis

Goles Goles

  • 104 Minuto 39 (Gol de penalti): Dinamo aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Todor Nikolov al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 47, Arnold Zimmel de Dinamo empatava el partit: 2 - 2.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Dinamo. A fi d'aconseguir el 3 - 3, van tocar-la en curt per tal que Otxote Merrua xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Todor Nikolov va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en El Sayed Fouad aquest no va estar a l'altura.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Henrik Striewski va estar a punt de marcar al minut 73 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hannu-Matti Marjola de Dinamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Hannu-Matti Marjola de Dinamo per doble groga al minut 61.

Profosionisti

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, The Aliens es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Zbyněk Kočko es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Yochi Mizrachi va anar directament als peus de Gábor Molnár que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Andrei Drăgulescu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a The Aliens.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Yochi Mizrachi al minut 11 semblava entrar, però Ole-Kristian Andersen va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): David Tillman va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gábor Molnár. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.