Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726264572

Liga 726264572 Información oficial sobre el partido 726264572 en Hattrick

27.04.2024 10:00:00

FC Brates Alineación oficial del equipo 'FC Brates' en el partido 4 - 0 FC Cipri Man Alineación oficial del equipo 'FC Cipri Man' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Brates Alineación oficial del equipo 'FC Brates' en el partido 6 - 0 FC Cipri Man Alineación oficial del equipo 'FC Cipri Man' en el partido
Tiene mala suerte 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Brates

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Brates van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Milan Macák va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 135 Minuto 18 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Jiří Valoušek va marcar el 2 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Amb 48 minuts jugats, en Salvatore Carrasquel va augmentar l'avantatge de Brates a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Brates va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Friedrich Ludwig Mauerei des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Brates va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Apel·les Senent va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Soavina Razafindratsimba una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Dan Harabagiu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Adalbert Gsottberger, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Giorgio Pighi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dan Harabagiu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Jiří Valoušek, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Milan Macák de Brates va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Soavina Razafindratsimba.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Friedrich Ludwig Mauerei de Brates va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75 de partit, Soavina Razafindratsimba de Brates va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

FC Cipri Man

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Ştefan Troceanu de Cipri va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Răzvan Bocică al minut 2 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): Dragoş Guriţă hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ştefan Troceanu havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.