Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726263851

Liga 726263851 Información oficial sobre el partido 726263851 en Hattrick

11.05.2024 10:00:00

Team Napoca Alineación oficial del equipo 'Team Napoca' en el partido 2 - 4 A.S. POLI IASI Alineación oficial del equipo 'A.S. POLI IASI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Team Napoca Alineación oficial del equipo 'Team Napoca' en el partido 3 - 4 A.S. POLI IASI Alineación oficial del equipo 'A.S. POLI IASI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,5 % 56,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Napoca

Goles Goles

  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): El jugador George Axînti de Dragons es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Makki Pitoy va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Dragons va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rıfat Çatkaş en un 1 contra 1 amb el porter Constantin Mangu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Mehis Sõelsepp que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Biagio Spreafico de Dragons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Biagio Spreafico de Dragons va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

A.S. POLI IASI

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Adrian Ţărmure de A.S. va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mihai Purdel de A.S. l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 63 de partit.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bogdan Marian va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Adrian Ţărmure des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Bogdan Lupea va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Mihai Amzu de A.S. va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 235 Minuto 83 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Mircea Buiucă es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 83, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Lupea de A.S. es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Cosmin Ciosici de A.S. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.