Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726257135

Liga 726257135 Información oficial sobre el partido 726257135 en Hattrick

11.05.2024 10:00:00

Steagu Alineación oficial del equipo 'Steagu' en el partido 2 - 4 FC Minu Alineación oficial del equipo 'FC Minu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steagu Alineación oficial del equipo 'Steagu' en el partido 2 - 0 FC Minu Alineación oficial del equipo 'FC Minu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagu

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Ábel Sike es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 79, en Vinicio Vildósola la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Gianni Scotti que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 74 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Elio Gaucher va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Josef Motejzík el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mino Fogu de Steagu es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

FC Minu

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): András Kalász va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Minu i marcant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 34 minuts quan Aleš Večeř va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Minu.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Aleš Večeř va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Minu van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 4 mitjançant en Pascal Choquart.