Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726256792

Liga 726256792 Información oficial sobre el partido 726256792 en Hattrick

04.05.2024 10:00:00

FC DINAMO 1948 Bucuresti Alineación oficial del equipo 'FC DINAMO 1948 Bucuresti' en el partido 3 - 1 F.C. Ceahlaul Piatra Neamt Alineación oficial del equipo 'F.C. Ceahlaul Piatra Neamt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC DINAMO 1948 Bucuresti Alineación oficial del equipo 'FC DINAMO 1948 Bucuresti' en el partido 3 - 0 F.C. Ceahlaul Piatra Neamt Alineación oficial del equipo 'F.C. Ceahlaul Piatra Neamt' en el partido
Tiene un resultado normal 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC DINAMO 1948 Bucuresti

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Máté Szanyi va anar directament als peus de Niels Delfosse que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Jair Kock va incrementar l'avantatge de Bucuresti amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Bucuresti va augmentar la diferència quan Máté Szanyi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Răzvan Ioniţă va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Răzvan Ioniţă una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Silviu-Mihai Boncilă va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Niels Delfosse per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Silviu-Mihai Boncilă va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Marcelo Gabriel Ascoeta, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

F.C. Ceahlaul Piatra Neamt

Goles Goles

  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): FCC va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Ueli Bogli va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 23, quan en Gabriel-Ştefan Marzavan va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Solomon Tutu per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 53, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): FCC van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Dillon Mosby no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel-Ştefan Marzavan de FCC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dan Căciuloiu de FCC es va guanyar la targeta groga merescudament.