Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726256457

Liga 726256457 Información oficial sobre el partido 726256457 en Hattrick

04.05.2024 10:00:00

Arges Pitesti Alineación oficial del equipo 'Arges Pitesti' en el partido 5 - 3 Bibicu Alineación oficial del equipo 'Bibicu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Arges Pitesti Alineación oficial del equipo 'Arges Pitesti' en el partido 2 - 2 Bibicu Alineación oficial del equipo 'Bibicu' en el partido
Tiene bastante suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,3 % 20,6 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arges Pitesti

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Marian-Valeriu Terfăloagă, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Pitesti es posava per davant!
  • 134 Minuto 19 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Pitesti al minut 19, que va llançar ajustat al pal en Andrei Fărcaş. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Adrian-Radu Urdea va augmentar l'avantatge de Pitesti a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Pitesti va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 69 Ireneusz Brola va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pitesti pel centre va donar un gran resultat: el gol de Daniel Cotuţ va posar el 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pitesti a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marian-Valeriu Terfăloagă va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrei Fărcaş de Pitesti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bibicu

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del Bibicu va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Andrei Obeşterescu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 els aficionats de Bibicu van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en George Roşescu va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Dragoş Andone va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 3 per a Bibicu.