Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726250247

Liga 726250247 Información oficial sobre el partido 726250247 en Hattrick

11.05.2024 10:00:00

The Peace Team Alineación oficial del equipo 'The Peace Team' en el partido 3 - 5 Alien CicranCranci Alineación oficial del equipo 'Alien CicranCranci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Peace Team Alineación oficial del equipo 'The Peace Team' en el partido 1 - 1 Alien CicranCranci Alineación oficial del equipo 'Alien CicranCranci' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,4 % 31,0 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Peace Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): Vasile Titea de Peace va demostrar les seves habilitats al minut 41 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 104 Minuto 69 (Gol de penalti): El públic de Peace va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 69, va xiular un penal pels locals. Dario Antonio Donfrancesco no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 5.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Dario Antonio Donfrancesco trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Peace va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Dario Antonio Donfrancesco va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Alien CicranCranci

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): En Dinel Crac entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ACC, un peu providencial d'en Sava Vinaşi va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Charlie Jacob va augmentar l'avantatge de ACC a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Karl 'Speedy' Friðfinnsson va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Dinel Crac, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Charlie Jacob va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del ACC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Charlie Jacob, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sava Vinaşi va intentar anar-se'n per velocitat al minut 27 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vic Hulpia de ACC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.