Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726224305

Liga 726224305 Información oficial sobre el partido 726224305 en Hattrick

20.04.2024 10:00:00

Inter-Constanta Alineación oficial del equipo 'Inter-Constanta' en el partido 0 - 3 gavrilius utd Alineación oficial del equipo 'gavrilius utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter-Constanta Alineación oficial del equipo 'Inter-Constanta' en el partido 0 - 1 gavrilius utd Alineación oficial del equipo 'gavrilius utd' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter-Constanta

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Inter-Constanta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cezar Ilina va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andrei Pătrăşcan.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Alexandru Ban no oblidarà el que li va passar durant el minut 70. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

gavrilius utd

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): gavrilius agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ciprian Paşnicu amb mestria.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Răzvan Chiric de gavrilius va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Sergio Siloniz va augmentar l'avantatge de gavrilius a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Adrian-Florin Predoi va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Răzvan Chiric, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Aron Bonca va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de gavrilius la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Cătălin Bratu va deixar a Adrian Iftimie assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.