Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726215966

Liga 726215966 Información oficial sobre el partido 726215966 en Hattrick

04.05.2024 10:00:00

MIOARELE RATACITE Alineación oficial del equipo 'MIOARELE RATACITE' en el partido 1 - 2 FC Buzau Alineación oficial del equipo 'FC Buzau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MIOARELE RATACITE Alineación oficial del equipo 'MIOARELE RATACITE' en el partido 2 - 1 FC Buzau Alineación oficial del equipo 'FC Buzau' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIOARELE RATACITE

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Olaf Czapara entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MIOARELE, un peu providencial d'en Gerwin Hoogstraal va situar el 1-2 al panell digital.

FC Buzau

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sebastian Boholţ arribés a peus de Nassir Marewan, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Buzau el 0 - 1.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Buzau va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Shi-Hyung Kwak, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Nassir Marewan que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Vincent Spuller va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luis Eguren de Buzau va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Sebastian Boholţ que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Buzau van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Nassir Marewan no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Nassir Marewan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Shi-Hyung Kwak.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Eguren de Buzau va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.