Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726215696

Liga 726215696 Información oficial sobre el partido 726215696 en Hattrick

27.04.2024 10:00:00

Real Rulmentul Alineación oficial del equipo 'Real Rulmentul' en el partido 4 - 2 U.T.A. Arad 1982 Alineación oficial del equipo 'U.T.A. Arad 1982' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Rulmentul Alineación oficial del equipo 'Real Rulmentul' en el partido 3 - 4 U.T.A. Arad 1982 Alineación oficial del equipo 'U.T.A. Arad 1982' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,7 % 41,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Rulmentul

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 7 minuts, el tirador de faltes del Rulmentul va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fabrizio Dreoni, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rulmentul va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bogdan Culic progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Jozef Wallevis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Rulmentul al minut 22, que va llançar ajustat al pal en Edgar Leguizamón. 4 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rudolf Pucher al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andrei Boteanu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andrei Boteanu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

U.T.A. Arad 1982

Goles Goles

  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Cosmin Onulescu la va rematar Alessandro Stefano Ardata amb una magnífica volea que va fer pujar per a U.T.A. el 4 - 1.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Bengt Steffensen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 72, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del U.T.A., mentre ja celebrava el 4 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): U.T.A. van seguir progressant per la banda dreta. Saleh Abolhassan Shqair va tenir la seva oportunitat al minut 21, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): U.T.A. va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 55, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Saleh Abolhassan Shqair.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Abd El Haie Abd El Mawgoud va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Stefano Villarà no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Stefano Villarà va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Abd El Haie Abd El Mawgoud.