Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726214853

Liga 726214853 Información oficial sobre el partido 726214853 en Hattrick

11.05.2024 10:00:00

Young Boys Berna Alineación oficial del equipo 'Young Boys Berna' en el partido 2 - 2 Berky's Team SE Alineación oficial del equipo ' Berky's Team SE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Young Boys Berna Alineación oficial del equipo 'Young Boys Berna' en el partido 3 - 1 Berky's Team SE Alineación oficial del equipo ' Berky's Team SE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Young Boys Berna

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Csongor Vlcskó de Young Boys, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Daniele Saragaglia va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Young Boys empatava el partit, 2 a 2, al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Young Boys van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 22 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Daniele Saragaglia no va ser gens encertat.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Young Boys ho intentava per la dreta per mitjà de Daniele Saragaglia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marc Carabús, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miro Mitev va estar a punt d'avançar els locals al minut 53 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mihai Dancu de Young Boys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Berky's Team SE

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Francisco Elías Calles la va rematar Carlos César Pereira amb una magnífica volea que va fer pujar per a Berky's el 1 - 1.
  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Javier Pereda era molt més ràpid que el defensa Marc Carabús. Al minut 74, el jugador de Berky's va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El Berky's creava perill des de la dreta al minut 21, però en Nándor Nádasdy, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Cornel Năndrean desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Francisco Elías Calles, el jugador de Berky's va ser expulsat al minut 62.