Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726213727

Liga 726213727 Información oficial sobre el partido 726213727 en Hattrick

04.05.2024 10:00:00

odette fc Alineación oficial del equipo 'odette fc' en el partido 5 - 0 f.c. balamucii Alineación oficial del equipo 'f.c. balamucii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
odette fc Alineación oficial del equipo 'odette fc' en el partido 8 - 0 f.c. balamucii Alineación oficial del equipo 'f.c. balamucii' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

odette fc

Goles Goles

  • 107 Minuto 18 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Hans Gerd Vollard! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vlad-Cristian Budileanu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a odette.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Zétény Kozma va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de odette pel centre va donar un gran resultat: el gol de Leonard Paragliola va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Vlad-Cristian Budileanu va augmentar l'avantatge de odette a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cristiano Catone va rematar alt.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Hans Gerd Vollard, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Ferdi Uuldriks una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Florent Dorey va mantenir l'equip visitant dins del partit.

f.c. balamucii

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Abdul Zahran, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a odette, però Ferdi Uuldriks no va poder encertar el xut.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Florin Sin al minut 23 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Simon Belgin quasi aconsegueix empatar per balamucii al minut 43, però Hadi Imran va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.