Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726213718

Liga 726213718 Información oficial sobre el partido 726213718 en Hattrick

20.04.2024 10:00:00

Avantul Bucuresti Alineación oficial del equipo 'Avantul Bucuresti' en el partido 2 - 1 f.c. balamucii Alineación oficial del equipo 'f.c. balamucii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Avantul Bucuresti Alineación oficial del equipo 'Avantul Bucuresti' en el partido 3 - 0 f.c. balamucii Alineación oficial del equipo 'f.c. balamucii' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avantul Bucuresti

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, Bucuresti aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Yaman Bütün va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Bucuresti va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tudor Sabou, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 el Bucuresti va posar setge sobre la defensa central visitant però en David Valenzuela no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Tudor Sabou hauria d'haver estat gol al minut 26 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Andrus Einla va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andrus Einla va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Yaman Bütün va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mario Federico Trogu de Bucuresti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

f.c. balamucii

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): balamucii agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mihai Tuşa amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): balamucii va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Mihai Tuşa va quedar-se sol davant el porter Hamid Ahamada, però aquest va poder aturar el xut.