Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726210642

Liga 726210642 Información oficial sobre el partido 726210642 en Hattrick

20.04.2024 10:00:00

F.C.M. BRAILA Alineación oficial del equipo 'F.C.M. BRAILA' en el partido 3 - 0 Minerul Motru Alineación oficial del equipo 'Minerul Motru' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.M. BRAILA Alineación oficial del equipo 'F.C.M. BRAILA' en el partido 1 - 1 Minerul Motru Alineación oficial del equipo 'Minerul Motru' en el partido
Tiene suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,3 % 21,4 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.M. BRAILA

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cătălin Trifan, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del BRAILA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 43.
  • 105 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 54, Augusto Emílio Cardoso va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Michaël Josset que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BRAILA eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 77, Massimiliano Mario Cossellu va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): BRAILA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Tiziano Saputo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Dan Găzdaru es va comportar com un juvenil al minut 43 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Oleg Rybchenko gairebé va marcar per a BRAILA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Borislav Alkhov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el BRAILA sortien al contraatac. La falta llançada per Michaël Josset va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Borislav Alkhov de BRAILA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Minerul Motru

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Minerul van sortir al contraatac al minut 70, però Andrei-Cristian Marin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dan Găzdaru, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.