Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726206341

Liga 726206341 Información oficial sobre el partido 726206341 en Hattrick

11.05.2024 10:00:00

Spray n'Pray Alineación oficial del equipo 'Spray n'Pray' en el partido 1 - 3 F.c. Sperietoarea de Ciori Alineación oficial del equipo 'F.c. Sperietoarea de Ciori' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spray n'Pray Alineación oficial del equipo 'Spray n'Pray' en el partido 1 - 0 F.c. Sperietoarea de Ciori Alineación oficial del equipo 'F.c. Sperietoarea de Ciori' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spray n'Pray

Goles Goles

  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): En Marius Fernea va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Răzvan Precup va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Codrin Târban no s'ho podia creure.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Andrei Simionescu va ridiculitzar a en Lucien Amadi amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Alex Hăncianu va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 78 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

F.c. Sperietoarea de Ciori

Goles Goles

  • 187 Minuto 6 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Sperietoarea va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Lucien Amadi en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 187 Minuto 7 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Sperietoarea va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 7 va arribar el 0 - 2 quan en Piotr Szpikowski va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): David Camaggi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pablo Rojas Solís, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 51 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Sperietoarea tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En David Camaggi ho va intentar al minut 51 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Keith Zier de Sperietoarea va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Rojas Solís de Sperietoarea es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucien Amadi de Sperietoarea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.