Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726206103

Liga 726206103 Información oficial sobre el partido 726206103 en Hattrick

20.04.2024 10:00:00

SOF FC Alineación oficial del equipo 'SOF FC' en el partido 5 - 2 `Real Madrid C.F.` Alineación oficial del equipo '`Real Madrid C.F.`' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
SOF FC Alineación oficial del equipo 'SOF FC' en el partido 8 - 0 `Real Madrid C.F.` Alineación oficial del equipo '`Real Madrid C.F.`' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SOF FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): SOF s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Ionuţ Burciu per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ionuţ Burciu era molt més ràpid que el defensa Bence Hoffer. Al minut 31, el jugador de SOF va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Horaţiu Vlăgea va augmentar l'avantatge de SOF a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan SOF va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Cristi Boilă des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): SOF va aconseguir el 5 - 2 quan Ciprian Gânfălean va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Horaţiu Vlăgea es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Vadoud Entezarian va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 16, i va passar la pilota a Ciprian Gânfălean, però aquest no va encertar a marcar.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ciprian Gânfălean va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Vadoud Entezarian de SOF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

`Real Madrid C.F.`

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): RealMadrid van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 28, quan Théo Barbosa va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de RealMadrid van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Handi Himawan.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Gennadiy Mavlyudov la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de RealMadrid havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Jurijonas Kilbauskas va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Cristian Roşca no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Théo Barbosa de RealMadrid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.