Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726147699

Liga 726147699 Información oficial sobre el partido 726147699 en Hattrick

04.05.2024 08:00:00

Che`Xanh Alineación oficial del equipo 'Che`Xanh' en el partido 2 - 2 Bao Ngoc Fc Alineación oficial del equipo 'Bao Ngoc Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Che`Xanh Alineación oficial del equipo 'Che`Xanh' en el partido 3 - 1 Bao Ngoc Fc Alineación oficial del equipo 'Bao Ngoc Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Che`Xanh

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): Fabio Del Conte va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Che`Xanh i marcant el 1 - 0.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Bạch Thanh Thế va anar directament als peus de Wolf Remensperger que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 21 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Che`Xanh va ser a punt de marcar al minut 21, quan el seu jugador Ernst Andersson va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Karol Hadyniak es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Fabio Del Conte quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 210 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Hoàng Trường Chinh va fer una magnífica aturada al minut 64, tot i el bon llançament de falta de Karol Hadyniak.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernst Andersson de Che`Xanh es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.

Bao Ngoc Fc

Goles Goles

  • 190 Minuto 18 (Gol de falta): En Majnun Dehqonov va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-1.
  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Moon el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Majnun Dehqonov va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Phan Thanh Nam quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Majnun Dehqonov va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 69 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.