Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726147027

Liga 726147027 Información oficial sobre el partido 726147027 en Hattrick

04.05.2024 08:00:00

ThienLongPhuYen Alineación oficial del equipo 'ThienLongPhuYen' en el partido 0 - 6 CSG_FC Alineación oficial del equipo 'CSG_FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ThienLongPhuYen Alineación oficial del equipo 'ThienLongPhuYen' en el partido 0 - 4 CSG_FC Alineación oficial del equipo 'CSG_FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ThienLongPhuYen

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): Al minut 54, Thân Sâm de ThienLongPhuYen va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

CSG_FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador de CSG_FC Stephan Larsson va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Paúl Alvarado va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 184 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de CSG_FC, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Paúl Alvarado va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 187 Minuto 61 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del CSG_FC va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Paúl Alvarado en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 4.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CSG_FC. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Alan Gazzana xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 107 Minuto 74 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alan Gazzana va aconseguir per a CSG_FC el 0 - 6 al minut 74, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 20 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de CSG_FC tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Vytenis Dovnarovičius ho va intentar al minut 20 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Stephan Larsson ja els havia advertit que el porter contrari, en Nguyễn Hồng Sơn, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Stephan Larsson, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Stephan Larsson va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el CSG_FC va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Petrică Mărginean s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.