Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726144951

Liga 726144951 Información oficial sobre el partido 726144951 en Hattrick

27.04.2024 07:50:00

Cunning Lynx Alineación oficial del equipo 'Cunning Lynx' en el partido 5 - 0 Ulaanbaatar Times Alineación oficial del equipo 'Ulaanbaatar Times' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Cunning Lynx Alineación oficial del equipo 'Cunning Lynx' en el partido 9 - 0 Ulaanbaatar Times Alineación oficial del equipo 'Ulaanbaatar Times' en el partido
Es un cenizo 8.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cunning Lynx

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Cunning va ser Titel Biră.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Hakan Elmas va anar a parar al cap de Jan Wysielski que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Cunning el 2 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Cunning va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jan Wysielski va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): El gol de falta de Nuno Fragoso sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 49 i ampliar l'avantatge de Cunning a 4 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hakan Elmas va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Cunning per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Nuno Fragoso va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Nuno Fragoso era fer passades de llarga distància. Al minut 25 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Jan Wysielski però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Tammo Hakker gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Suren Isuke va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Suren Isuke al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Titel Biră va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Casimiro Augusto Henriques quasi marca en una jugada assajada de córner que Diego Kross havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Tammo Hakker gairebé va marcar per a Cunning des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Diego Kross de Cunning gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Ulaanbaatar Times