Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726140242

Liga 726140242 Información oficial sobre el partido 726140242 en Hattrick

27.04.2024 07:00:00

Chaoyang Pikachu United Alineación oficial del equipo 'Chaoyang Pikachu United' en el partido 1 - 3 Onedri Alineación oficial del equipo 'Onedri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chaoyang Pikachu United Alineación oficial del equipo 'Chaoyang Pikachu United' en el partido 1 - 2 Onedri Alineación oficial del equipo 'Onedri' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chaoyang Pikachu United

Goles Goles

  • 104 Minuto 42 (Gol de penalti): Chaoyang aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per 耿 (Geng) 云颉 (Yunjie) al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): 丘 (Qiu) 尊 (Zun) va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Chaoyang que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Onedri

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jinsub Oh va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al 25 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Onedri augmentar el seu avantatge en el marcador, després que 林 (Lin) 瑞鹏 (Ruipeng) es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 28 de partit va donar a Onedri l'avantatge per 0 - 3. 林 (Lin) 瑞鹏 (Ruipeng) en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): 林 (Lin) 瑞鹏 (Ruipeng) va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en 刘 (Liu) 民霖 (Minlin), però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en 付 (Fu) 明达 (Mingda) al minut 58, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 59 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 59 per 刘 (Liu) 民霖 (Minlin) va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jinsub Oh de Onedri es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en 郑 (Zheng) 舜荣 (Shunrong) va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 林 (Lin) 瑞鹏 (Ruipeng) de Onedri es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.