Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726131399

Liga 726131399 Información oficial sobre el partido 726131399 en Hattrick

27.04.2024 07:00:00

LIVPR Alineación oficial del equipo 'LIVPR' en el partido 2 - 5 AIRR Alineación oficial del equipo 'AIRR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LIVPR Alineación oficial del equipo 'LIVPR' en el partido 1 - 4 AIRR Alineación oficial del equipo 'AIRR' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LIVPR

Goles Goles

  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de LIVPR per la dreta va donar com a resultat un gol de 谭 (Tan) 冠佑 (Guanyou) al minut 67 que reduïa la distància a 1 - 4.
  • 100 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, 叶 (Ye) 云旋 (Yunxuan) va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

AIRR

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): En 卢 (lu) 荣仁 (Rongren) va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 4. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jacob Adrian Nirschl va augmentar l'avantatge de AIRR a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Yevgen Skripchinsky va marcar el 0 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en 彭 (Peng) 新昉 (Xinfang), que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En 卢 (lu) 荣仁 (Rongren) va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Després de 12 minuts, Yevgen Skripchinsky va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però 谢 (Xie) 延义 (Yanyi) va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artemiy Lesnykh.