Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726126640

Liga 726126640 Información oficial sobre el partido 726126640 en Hattrick

11.05.2024 07:00:00

Meizhou Hakka Alineación oficial del equipo 'Meizhou Hakka' en el partido 8 - 0 FC Joy walkers Alineación oficial del equipo 'FC Joy walkers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Meizhou Hakka Alineación oficial del equipo 'Meizhou Hakka' en el partido 8 - 0 FC Joy walkers Alineación oficial del equipo 'FC Joy walkers' en el partido
Tiene un resultado normal 8.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meizhou Hakka

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, 孟 (Meng) 宇利 (Yuli), per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Meizhou es posava per davant!
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): 林 (Lin) 昉国 (Fangguo) va incrementar l'avantatge de Meizhou amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 187 Minuto 28 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Meizhou va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En 滕 (Teng) 淮祥 (Huaixiang) en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 4 - 0.
  • 187 Minuto 34 (Gol tiro lejano): Després de 34 minuts el Meizhou, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Darren Camara sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 5 - 0 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 张 (Zhang) 京一 (Jingyi) va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En 孟 (Meng) 宇利 (Yuli) va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Meizhou pel centre va donar un gran resultat: el gol de 邱 (Qiu) 舜博 (Shunbo) va posar el 8 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en 卞 (Bian) 昌杰 (Changjie) ja els havia advertit que el porter contrari, en 彭 (Peng) 群华 (Qunhua), acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Darren Camara, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 张 (Zhang) 京一 (Jingyi) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

FC Joy walkers

Goles Goles

  • 109 Minuto 25 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible 林 (Lin) 晖泽 (Huize) va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En 孟 (Meng) 宇利 (Yuli) va aprofitar el regal, anotant el 3 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, 林 (Lin) 德 (De) de JWS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.