Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Unión Villalba (1599409) - RAFUKY F.C. (1419606) » 726005886: T75/R1

Copa 726005886 Información oficial sobre el partido 726005886 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Club Unión Villalba Alineación oficial del equipo 'Club Unión Villalba' en el partido 2 - 1 RAFUKY F.C. Alineación oficial del equipo 'RAFUKY F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Unión Villalba Alineación oficial del equipo 'Club Unión Villalba' en el partido 2 - 1 RAFUKY F.C. Alineación oficial del equipo 'RAFUKY F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,6 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Unión Villalba

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): CUV va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Charlie Broholt va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): CUV va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jason Carter, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Cătălin Botoman que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Charlie Broholt va entorpir al marcador d'en Jason Carter per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Alfonso Ciccione del CUV ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): CUV per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Jason Carter va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Alfonso Ciccione gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tzafrir Nayfeld va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Aronne Bossone es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

RAFUKY F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Jules Bilgoe que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RAFUKY va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Melchor Marcos va sortir per sobre el travesser.