Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Odie Team (794282) - CD Tuercebotas (313682) » 726005872: T75/R1

Copa 726005872 Información oficial sobre el partido 726005872 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Odie Team Alineación oficial del equipo 'Odie Team' en el partido 4 - 1 CD Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'CD Tuercebotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Odie Team Alineación oficial del equipo 'Odie Team' en el partido 4 - 0 CD Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'CD Tuercebotas' en el partido
Tiene un resultado normal 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odie Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar Odie amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Estanislao Comallonga va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Odie va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Néstor Dimarco des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): El gol de falta de Estanislao Comallonga sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 77 i ampliar l'avantatge de Odie a 3 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Odie va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Salvador Canaves va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Estanislao Comallonga de Odie va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Isidro Serrano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Vilallonga va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Poch, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Odie ho intentava per la dreta per mitjà de Salvador Canaves, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Néstor Dimarco de Odie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Sáenz de Odie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Néstor Dimarco de Odie per doble groga al minut 74.

CD Tuercebotas

Goles Goles

  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Tuercebotas va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Cezar Banu va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gustavo Amado de Tuercebotas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.