Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Simply PAW (488667) - SPARTAK CAN TUNIS (1581650) » 726004974: T75/R1

Copa 726004974 Información oficial sobre el partido 726004974 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Simply PAW Alineación oficial del equipo 'Simply PAW' en el partido 5 - 1 SPARTAK CAN TUNIS Alineación oficial del equipo 'SPARTAK CAN TUNIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Simply PAW Alineación oficial del equipo 'Simply PAW' en el partido 5 - 0 SPARTAK CAN TUNIS Alineación oficial del equipo 'SPARTAK CAN TUNIS' en el partido
Tiene un resultado normal 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Simply PAW

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Jacek Skwierawski va donar a Simply un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 7 (Gol por la derecha): Simply va aconseguir el 2 - 0 quan Yavuz Piraye va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Simply va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jacek Skwierawski progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Yavuz Piraye va incrementar l'avantatge de Simply amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Simply pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nozad Duhoki va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Simply va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jacek Skwierawski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Obats Luzerdia.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Àlex Mola, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rodrigo Viscusi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

SPARTAK CAN TUNIS

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): SPARTAK va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Nicanor Orovitz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Echeyde Ilumbe que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Nicanor Orovitz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Santiago Medel havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.