Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pues.Si (1421114) - FC CatInd (1418378) » 726004107: T75/R1

Copa 726004107 Información oficial sobre el partido 726004107 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Pues.Si Alineación oficial del equipo 'Pues.Si' en el partido 1 - 3 FC CatInd Alineación oficial del equipo 'FC CatInd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pues.Si Alineación oficial del equipo 'Pues.Si' en el partido 1 - 4 FC CatInd Alineación oficial del equipo 'FC CatInd' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pues.Si

Goles Goles

  • 104 Minuto 60 (Gol de penalti): Al minut 60, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Ivan Grebenarov va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ethan Debaene! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Peter Naumann va rebre molts aplaudiments. Al minut 20 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ethan Debaene va entorpir al marcador d'en Terence Körmeling per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Wesley Sanichar no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robert Berntsson.

FC CatInd

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de CAT van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Joan Enguera.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tanausú Menéndez Alvar de CAT l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 38 de partit.
  • 136 Minuto 61 (Gol evento especial inexperiencia rival): Wesley Sanichar va deixar patent la seva inexperiència al minut 61, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Ignacio Ebazquin va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 3 per a CAT.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tanausú Menéndez Alvar després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vefa Ahıskalı va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Heinz-Hubert Eigl-Schreitl al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ander Otharan de CAT es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.