Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Argatronicos C.F. (313540) - RCD Stravinsky (775148) » 726003896: T75/R1

Copa 726003896 Información oficial sobre el partido 726003896 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Argatronicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Argatronicos C.F.' en el partido 6 - 5 RCD Stravinsky Alineación oficial del equipo 'RCD Stravinsky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Argatronicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Argatronicos C.F.' en el partido 1 - 0 RCD Stravinsky Alineación oficial del equipo 'RCD Stravinsky' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argatronicos C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 16, indicava inequívocament que en Eman Delić va saber trobar la xarxa rival. Argatronicos desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 120 Minuto 77 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Eman Delić al minut 77, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Argatronicos i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Josema Calzada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 92 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Pedro César Corder va fer al minut 92 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Floribert Weihe, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Achim Weiler.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Miguel Pulgar, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Cristóbal García de Segovia va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Argatronicos i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Pedro César Corder va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Argatronicos Achim Weiler no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cristóbal García de Segovia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Argatronicos, Besnik Dupuis, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Argatronicos Nicolas Pino no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cristóbal García de Segovia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.

RCD Stravinsky

Goles Goles

  • 164 Minuto 21 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 21 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Stravinsky. Víctor Morin el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 88, en Matej Oreški del Stravinsky va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Gaetano Zucchetti que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Stravinsky van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 26 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Víctor Morin, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Stravinsky va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos Criades, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Gaetano Zucchetti al minut 86 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 89 en Matej Oreški ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Gaetano Zucchetti el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Stravinsky va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 89, quan Carlos Criades va quedar-se sol davant el porter Miguel Pulgar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 94 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stravinsky va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Matej Oreški, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Juan Luis Gago de Stravinsky, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miguel Pulgar en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Víctor Morin de Stravinsky va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Óscar Valverde anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Stravinsky.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Matej Oreški anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Stravinsky.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Stravinsky, Michele Raschetti, col·locà la pilota just a les mans d'en Miguel Pulgar. El marcador: 6 - 5.