Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peitieiros FC (1587104) - Candeán C.F. (1415485) » 726003802: T75/R1

Copa 726003802 Información oficial sobre el partido 726003802 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Peitieiros FC Alineación oficial del equipo 'Peitieiros FC' en el partido 1 - 3 Candeán C.F. Alineación oficial del equipo 'Candeán C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Peitieiros FC Alineación oficial del equipo 'Peitieiros FC' en el partido 1 - 6 Candeán C.F. Alineación oficial del equipo 'Candeán C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peitieiros FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del Peitieiros amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Bradley Forgan en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Eduard Salko va estar a punt de marcar al minut 23 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Valentin Vasiliniuc quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Lê Công Luật, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 237 Minuto 95 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mieczysław Pela va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marcos Andrada va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 210 Minuto 103 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Mieczysław Pela quasi empata el partit per a Peitieiros, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 53 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bradley Forgan després que el jugador de Peitieiros li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Candeán C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): En Wacław Okrasa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 11. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 172 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Candeán va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 101. Carsten Spreti va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pierpaolo Defilippi, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Paolo Eufemi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 50, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alberto Maestre Lobo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Candeán va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alberto Maestre Lobo va desviar el xut final de Josh Underbarrow després d'una sèrie de rebots i molta confusió.