Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ADNH (1593274) - Pitirrinhos (991942) » 726003800: T75/R1

Copa 726003800 Información oficial sobre el partido 726003800 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

ADNH Alineación oficial del equipo 'ADNH' en el partido 1 - 2 Pitirrinhos Alineación oficial del equipo 'Pitirrinhos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ADNH Alineación oficial del equipo 'ADNH' en el partido 0 - 3 Pitirrinhos Alineación oficial del equipo 'Pitirrinhos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ADNH

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lars-Tommy Svansjö, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ADNH se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Lars-Tommy Svansjö, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 219 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Lars-Tommy Svansjö va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Francesco Pillitu, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Espuny estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Silvià Margalef, als 60 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): ADNH va estar a punt de posar-se per davant al minut 64 però Carlos Espuny va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Pitirrinhos

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 36, quan Donato Márquez Ulloa va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): En Ander Garazatúa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 70. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Naser Boroujerdi va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sean Winter va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Ander Garazatúa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pitirrinhos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Esfandyar Soroush, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Pitirrinhos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 63, quan Esfandyar Soroush va quedar-se sol davant el porter Sean Winter, però aquest va poder aturar el xut.
  • 274 Minuto 65 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 65, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Esfandyar Soroush quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sean Winter, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ander Garazatúa de Pitirrinhos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Euki Gabidea de Pitirrinhos es va guanyar la targeta groga merescudament.