Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meadas FC (1421973) - Alicante citygang (1458039) » 721241497: T74/J5/VII

Liga 721241497 Información oficial sobre el partido 721241497 en Hattrick

18.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VII.46 (38082)

Asklepios c.f Alineación oficial del equipo 'Asklepios c.f' en el partido 2 - 2 ADAME FC Alineación oficial del equipo 'ADAME FC' en el partido
0 - 1 Marc Martínez Luna (13')
0 - 2 Reyes Corsavi (37')
Óscar Gil Camuñas (77') 1 - 2
Pedro Martínez Delgado (79') 2 - 2
Asklepios c.f Alineación oficial del equipo 'Asklepios c.f' en el partido 2 - 2 ADAME FC Alineación oficial del equipo 'ADAME FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Asklepios c.f Alineación oficial del equipo 'Asklepios c.f' en el partido 2 - 0 ADAME FC Alineación oficial del equipo 'ADAME FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asklepios c.f

Goles Goles

  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el Asklepios va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Óscar Gil Camuñas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Asklepios. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Pedro Martínez Delgado xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ADAME. La jugada d'estratègia del Asklepios per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Marc Barber va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 290 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Marc Barber s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): Patxi Helguere quasi marca en una jugada assajada de córner que Jazinto Bianburu havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

ADAME FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marc Martínez Luna va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): El porter de ADAME va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Reyes Corsavi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): ADAME van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Cristian Firică des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Reyes Corsavi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Manuel Pareja va marcar al minut 84 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.