Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

frankfurtfc (1593989) - Depor USA (1595358) » 721236349: T74/J5/VI

Liga 721236349 Información oficial sobre el partido 721236349 en Hattrick

18.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VI.978 (15296)

frankfurtfc Alineación oficial del equipo 'frankfurtfc' en el partido 0 - 2 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
0 - 1 Svetoslav Tilov (36')
0 - 2 Miodrag Iorga (59')
frankfurtfc Alineación oficial del equipo 'frankfurtfc' en el partido 0 - 2 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
frankfurtfc Alineación oficial del equipo 'frankfurtfc' en el partido 1 - 5 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frankfurtfc

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Lê Ðình Ðôn va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en József Kaulics rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de frankfurtfc va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lassi Palanen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): frankfurtfc va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Santino Codazzi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 el frankfurtfc va posar setge sobre la defensa central visitant però en Włodzimierz Gierej no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Włodzimierz Gierej es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Depor USA

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): El porter de Depor va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Svetoslav Tilov va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Miodrag Iorga va aprofitar un error defensiu al minut 59, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Depor.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Miodrag Iorga va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Frederic Reischach, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Florian Stoica no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Depor que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miodrag Iorga, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, el Depor va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Boris Kleisterbusch s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 52 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Depor quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Florian Stoica va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marvin Gordon Zietlow. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.